Adattovábbítási nyilatkozat

Tudomásul veszem, hogy Fekete Erika egyéni vállalkozó (6800.Hódmezővásárhely, Eke utca 38.), továbbiakban adatkezelő által a https://best3alga.hu/  felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek a Billingo Technologies Zrt., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, e-mail cím, telefonszám, számlázási cím adatok és szállítási cím adatok.
Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a billingo.hu Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: https://www.billingo.hu/adatkezelesi-tajekoztato

Tudomásul veszem, hogy a adatkezelő által a https://best3alga.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek a FoxPost Zrt. (székhelye: 3200 Gyöngyös, Batsányi János utca 9.), a kiszállítás teljesítése céljából, amennyiben a FoxPost csomagpont szállítást igénybe vételét kéri a felhasználó. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, e-mail cím, telefonszám, számlázási cím adatok és szállítási cím adatok. Adatkezelési tájékoztató, az alábbi linken tekinthető meg: https://foxpost.hu/uploads/documents/hu/adatkezelesi_szabalyzat.pdf

Tudomásul veszem, hogy a adatkezelő által a https://best3alga.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek a GLS General Logistics Systems Hungary Kft. (Székhely: 2351 Alsónémedi, GLS Európa utca 2.), a kiszállítás teljesítése céljából, amennyiben a GLS csomagpont szállítást igénybe vételét kéri a felhasználó. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, e-mail cím, telefonszám, számlázási cím adatok és szállítási cím adatok. Adatkezelési tájékoztató, az alábbi linken tekinthető meg: 

https://gls-group.com/HU/hu/adatkezelesi-tajekoztato

Tudomásul veszem, hogy a adatkezelő által a https://best3alga.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek a A Barion Payment Zrt. (székhely: 1117 Budapest, Irinyi József utca 4-20. 2. emelet), részére.

 Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, e-mail cím, telefonszám, számlázási cím adatok és szállítási cím adatok. Adatkezelési tájékoztató, az alábbi linken tekinthető meg: 

Adatkezelési tájékoztató

Tudomásul veszem, hogy a adatkezelő által a https://best3alga.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek a Magyar Posta Zrt. (Székhely: Budapest, 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6, Magyarország
Elérhetősége: www.posta.hu) részére.

 Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, e-mail cím, telefonszám, számlázási cím adatok és szállítási cím adatok. Adatkezelési tájékoztató, az alábbi linken tekinthető meg: 

Adatkezelési tájékoztató