Adattovábbítási nyilatkozat

Tudomásul veszem, hogy az InitiumLux Kft. (6800.Hódmezővásárhely, Eke utca 38.), továbbiakban adatkezelő által a https://best3alga.hu/  felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, e-mail cím, telefonszám, számlázási cím adatok és szállítási cím adatok.
Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg:
http://simplepay.hu/vasarlo-aff

Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő által a https://best3alga.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek a KBOSS.hu Kft. (számlázz.hu), mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, e-mail cím, telefonszám, számlázási cím adatok és szállítási cím adatok.

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a számlázz.hu Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: https://www.szamlazz.hu/adatvedelem/

Tudomásul veszem, hogy a adatkezelő által a https://best3alga.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek a FoxPost Zrt. (székhelye: 3200 Gyöngyös, Batsányi János utca 9.), a kiszállítás teljesítése céljából, amennyiben a FoxPost csomagpont szállítást igénybe vételét kéri a felhasználó. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, e-mail cím, telefonszám, számlázási cím adatok és szállítási cím adatok. Adatkezelési tájékoztató, az alábbi linken tekinthető meg: https://foxpost.hu/uploads/documents/hu/adatkezelesi_szabalyzat.pdf

Tudomásul veszem, hogy a adatkezelő által a https://best3alga.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek a GLS General Logistics Systems Hungary Kft. (Székhely: 2351 Alsónémedi, GLS Európa utca 2.), a kiszállítás teljesítése céljából, amennyiben a GLS csomagpont szállítást igénybe vételét kéri a felhasználó. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, e-mail cím, telefonszám, számlázási cím adatok és szállítási cím adatok. Adatkezelési tájékoztató, az alábbi linken tekinthető meg: 

https://gls-group.com/HU/hu/adatkezelesi-tajekoztato

Tudomásul veszem, hogy a adatkezelő által a https://best3alga.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek a Webshippy Magyarország Korlátolt Felelősségű Társaság (2151 Fót, 0221/12. (East Gate Business Park C/2.), a kiszállítás teljesítése céljából. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, e-mail cím, telefonszám, számlázási cím adatok és szállítási cím adatok. Adatkezelési tájékoztató, az alábbi linken tekinthető meg: 

https://gls-group.com/HU/hu/adatkezelesi-tajekoztato