Kiszerelés: 180 gr por

Nettó töltősúly: 180 gr

OGYÉI nyilvántartási szám: 19407/2017

Megveszem

Best3alga por

Fáradt? Energiahiánnyal küzd? Gyakran betegszik meg? Nehezen gyógyul ki a betegségekből? Fájdalmai vannak?

Ezek a tünetek biztos jelei annak, hogy az immunrendszer terhelt, kezd kimerülni. A háttérben gyakran van valamilyen létfontosságú vitamin, ásványi anyag, nyomelem hiánya, többféle toxikus anyag felhalmozódása, de egyre többször, a szabad gyökök elleni védekezésért felelős antioxidánsok hiánya. Sajnos ezek, egyenként is gyengítik az immunrendszer, együtt meg halmozottan.

A Best3alga összeállításának egyetlen célja volt, hogy ezekre a problémákra egy 100%-ban természetes, adalékoktól mentes, modern étrend-kiegészítőt állítsunk össze.

Ami a természetben működik, az működik az emberben is.

Gondosan összeválogattunk három kivételesen értékes mikroalgát úgy, hogy egymás tulajdonságait erősítve, több szinten, egyszerre támogassák az immunrendszert.

Nem adtunk hozzájuk semmit, mert hisszük, hogy a Chlorella fokozni fogja a természetes tisztulási folyamatokat, a toxikus anyagok testből történő kivezetését, ezzel beindíthatja az öngyógyító mechanizmusokat. A Spirulina példátlan összetevőinek segítségével sejtjeink pótolhatják hiányállapotukat, vitalitással, energiával töltődhetnek fel. A Haematococcus Pluvialis algában megtalálható természetes asztaxanthin antioxidáns ereje erősebb bármely ismert antioxidánsnál, támogatni fogja a sejtek oxidatív stresszel szembeni védekezését.

Egy erős immunrendszer képes felvenni a küzdelmet a mindennapos kihívásokkal, képes fokozni az öngyógyító folyamatokat, képes teljes hatást kifejteni az egész szervezetre, azért, hogy megtartsa belső harmóniánkat, egészségünket.

Best3alga por

Összetevők: Spirulina alga, Chlorella alga, Haematococcus Pluvialis alga

Tápanyagok 1 g NRV % 6 g NRV %
Spirulina 481 mg * 2886 mg *
Chlorella 481 mg * 2886 mg *
Haematococcus Pluvialis 38 mg * 227 mg *
Ebből: *
Asztaxanthin 1,5 mg * 9 mg *

NRV: A felnőttek számára ajánlott napi bevitel

*Nincs ajánlott mennyiség

Napi ajánlott mennyiség: maximum 6 g a nap folyamán egyenletes elosztásban, bő folyadékkal lenyelve.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Nem cserélhető fel semmilyen gyógyszerrel vagy orvosi kezeléssel. Gyermekek elől elzárva, hűvös, száraz helyen tartandó. A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Amennyiben bármelyik összetevőre allergiás, kérjük, ne szedje a készítményt.