CHLORELLA

Az összes ismert növény közül a legmagasabb, 4%-os klorofill-tartalommal büszkélkedhet, mely erős méregtelenítő- és károsanyageltávolító. Teljes értékű tápanyagai szinergikusan hatnak, nemcsak táplálnak, de küzdenek számos betegség ellen is.

Mi található benne?

Rendkívül gazdag fitonutriensekben, aminosavakban, ásványi anyagokban (kálium, foszfor, kalcium, cink, réz, szelén, vas, jód), vitaminokban, esszenciális zsírsavakban. Teljes értékű magnézium- és fehérjeforrás. Magas rosttartalma kitűnő anyagcsere fokozó. Klorofilltartalma 4-szer több mint a búzafűé, 2-szer több mint az árpafűé.

Miért érdemes fogyasztani?

Méregtelenít/Lúgosít. Támogatja az immunrendszert. Fokozza a szervezet védekezőrendszerét. Javítja az anyagcserét, segíti a testsúlycsökkenést. Harcol a rák ellen. Csökkenti a koleszterint, a vércukorszintet a vérnyomást. Tisztítja és frissíti a vért. Növeli az energiát, felpörget.

Kinek ajánlott?

Aki szeretné támogatni szervezete természetes méregtelenítő folyamatait, erősíteni akarja immunrendszerét, mert fáradt, energiahiánnyal küzd. Vérszegény vagy fokozott vasra van szüksége, magas a vérnyomása vagy a vércukorszintje, renyhe az emésztése, emiatt túlsúlyos, székletürítési problémákkal küzd. Olyan munkát végez, ahol sokat érintkezik nehézfémekkel, toxinokkal. Rendszeresen gyorsételeket vagy többszörösen feldolgozott élelmiszereket fogyaszt. Fokozott magnéziumra van szüksége, mert szellemi munkát végez, vagy rendszeresen sportol.