Hogyan szedjem?

A megelőzés (prevenció) támogatásának céljából

Egészségünk megőrzésének egyik alappilére a változatos, vitaminokban, ásványi anyagokban, esszenciális zsírsavakban és fehérjékben gazdag étrend. Már napi 2-4 szem Best3alga kapszula, 100%-ban természetes formában tartalmazza nem csak ezeket a tápanyagokat, hanem különleges fitopigmenseket, antioxidánsokat és speciális biovegyületeket.

Érdemes szervezetét fokozatosan megismertetni a természetes tápanyagok ezen sokszínűségével.

Pl. 1-3 nap, reggel vagy kora délelőtt 1 szem kapszula vagy egy kis teáskanál por, 2-2,5 dl tiszta vízzel vagy gyümölcslével legyelve. Egész nap figyeljen a bő folyadékbevitelre, ami egy átlagos súlyú ember esetében 2-2,5 liter. Tapasztalni fogja, hogy a vitaminoktól energikussá, életerőssé válhat, a távozó salak- és méreganyagok elszínezhetik a vizeletet vagy kellemetlen szagúvá tehetik a székletet. Ezek a természetes tisztulás jelei, napok alatt normalizálni fognak. 2-3 naponta emelje az adagot a kívánt mennyiség eléréséig.

Az orvosi kezelések kiegészítése céljából

Spirulina por Chlorella por asztaxanthin

A betegségek diagnosztizálása, a terápiás eljárások megállapítása, a gyógyszeres kezelések elrendelése minden esetben orvosi hatáskör. Az alternatív gyógymódok, így pl. az étrend-kiegészítők fogyasztása, semmilyen körülmények között sem helyettesíti vagy váltja fel a kezelési eljárást és az elrendelt gyógyszereket.

A megfelelően kiválasztott és adagolt étrend-kiegészítők nagyon hatásosan egészíthetik ki az orvosi terápiákat.

Az adagok megállapításánál figyelembe kell venni a betegség miatt meggyengült szervezet állapotát, a beteg életkorát. Minél régebbi vagy minél összetettebb egy elváltozás és minél idősebb a gyógyulni akaró, annál óvatosabban kell adagolni a Best3alga készítményeket. Itt is érdemes a napi 1 szemet, 2-3 naponta egyesével emelni, eljutva a kíván mennyiségig, megtartva a bőséges folyadék mennyiségét. Beteg ember esetén a folyadékbevitel fokozottabban figyelendő, mivel gyakran “szinte csak” folyadékot fogad be a szervezete.

Egy egyszerű megfázásnál vagy allergiánál alkalmazhatjuk bátrabban is, mivel ilyenkor egy nagyadag hamarabb felelrősítheti az immunrendszert. Pl. 1-3 nap 3*1, 2*2 vagy 3*2 szem kapszula, szintén bő folyadékkal. Maximális adagja napi 6 szem kapszula, vagy 5-6 g por.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Nem cserélhető fel semmilyen gyógyszerrel vagy orvosi kezeléssel. Gyermekek elől elzárva, hűvös, száraz helyen tartandó. A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha bármelyik összetvőre allergiás, ha vérhígítót szed, pajzsmirigy túlműködésben szenved vagy transzplantált.