Kinek ajánljuk?

Immunerősítés

Aki egy 100%-ban természetes növényi elixírre vágyik, hogy feltöltse szervezete vitamin, ásványi anyag vagy fehérje készletét, ezzel növelje vitalitását, fokozza életerejét, megőrizze fiatalságát, erősítse immunrendszerét. Egy erős immunrendszer képes felvenni a küzdelmet a mindennapi kihívásokkal és  képes fokozni az öngyógyító folyamatokat.

Tisztítás

Aki szeretné támogatni szervezete természetes méregtelenítő folyamatait, mert gyakran fáradt, lehangolt, könnyen betegszik meg, nehezen gyógyul ki a betegségekből, energiahiánnyal küzd, vagy olyan munkát végez, ahol sokat érintkezik nehézfémekkel, toxinokkal. Ezek az anyagok akadályozzák a szervezet helyes működését.

Antioxidáns védelem

Aki csökkenteni akarja az oxidatív stressz káros hátásait, ezért egy erős, természetes antioxidánst keres. Az oxidatív stressz gyengíti az immunrendszert, gyulladást okoz, károsítja a DNSt, és végső soron sejtelhaláshoz vezethet. Az antioxidánsok a természet válasza a szabad gyökök elleni támadásokra.

Emésztés

Aki a „modern” táplálkozás csapdájába esett: túl sok feldolgozott, gyorséttermi, színezett vagy tartósított élelmiszert fogyaszt. Ezzel szemben kevés a zöldség és a gyümölcs az asztalán. Emésztési, felszívódási, bélrendszeri problémákkal küzd, túlsúlyos vagy éppenséggel alultáplált.

Idegrendszer

Aki szellemi felfrissülésre vágyik, mert terhelt, stresszes az idegrendszere. Gyakran érzi magát feszültnek, lehangoltnak, depressziósnak, idegesnek. Úgy érzi szellemi képessége gyengül, gondolkodása meglassult, memóriaproblémákkal, alvási nehézségekkel küzd.

Sport

Aki rendszeresen sportol, ezért nagy hangsúlyt fordít a megfelelő tápanyagbevitelre, valamint az izomzat megterhelés utáni antioxidáns védelmére. Fokozni szeretné izomerejét, hajlékonyságát, sportteljesítményét. Erősíteni, stabilizálni kívánja csontrendszerét.

Szívrendszer

Aki szeretné megőrizni szíve és érrendszere egészségét. Támogatná érszakasza rugalmasságát, tisztulását a lerakódott anyagoktól. Egyensúlyba hozná vérnyomását, vércukor- és koleszterinszintjét. A szív az élete adó vért csak akkor tudja minden sejthez eljuttatni, ha az érszakasz megfelelően rugalmas és tiszta.

Csontrendszer

Aki erősíteni kívánja csontrendszerét, mert gyengének, törékenynek érzi, csontritkulásban szenved. A mikroalgákban lévő természetes kalciumot a szervezet remekül tudja hasznosítani, könnyebben beépül és segít megőrízni csontjaink erősségét.

Szépség

Aki ragyogó hajat, erős körmöket és bársonyos bőrt szeretne. A természetes aminosavak és a B-vitaminok teljes skálája támogatja az új sejtek képződését, csillógóvá teszi a hajat. A szerves kötésű ásványi anyagok erősítik a körmöket, eltüntethetik a fehér foltokat. Erős antioxidánsaik védelmet nyújthatnak az UVA, UVB sugárzások ellen.

Mitől más a Best3alga?