Miért jó döntés a Best3alga választása?

A termékek arányainak összeállításánál az alternatív gyógyászat alapjaira fektettem a hangsúlyt. Legfontosabb célom, a sejtek természetes tisztulási folyamatainak támogatása, valamint az antioxidáns védelem fokozására volt, melynek már önmagában is pozitív hatása lehet szervezetünkre. Ennek következtében a piacon jelenleg megtalálható mikroalga keverékekkel szemben magasabb arányban tartalmazza a Chlorella algát, valamint Haematococcus Pluvialis-ból kivont erős antioxidánst, a természetes asztaxanthint.

A mikroalga keveréket a Malajzia-Ázsia régió egyik vezető növényi kivonatokat és étrend-kiegészítőket előállító és forgalmazó cégétől vásároljuk, mely a világ minden pontjára exportál. Ügyfeleit megtalálhatjuk Svájcban, Németországban, az Egyesült Királyságba, Franciaországban, Amerikában. Rendszeres szereplői a legismertebb egészséges életmóddal kapcsolatos szakmai kiállításoknak. A kapszulát gyártó cég több mint 100 éves szakmai múlttal, ma a világ egyik vezető természetes kapszulákat előállító és forgalmazó vállalata, melyet közel 100 országban ismernek, és elismernek. A termékek gyártása és csomagolása a hatályos jogszabályoknak megfelelően, rendszeresen ellenőrzött, hazai üzemben történik, magyar szakemberek tudásával és munkájával.

Kizárólag Spirulina, Chlorella és Haematococcus Pluvialis mikroalgát tartalmaz, növényi kapszulában. Mentes mindenféle adalékoktól, színezékektől, mert biztos vagyok benne, hogy a természetes összetevők jobban hasznosulhatnak, mint a kemikáliák, és egymás tulajdonságait felerősítve szervezetünket több ponton , egyszerre képesek támogatni. Mivel nem tartalmaznak adalékokat, így nem fizetsz olyanért, amelynek amúgy sem vennéd hasznát. 660 mg-os nettó töltősúlyú növényi kapszulájában akár 30%-kal több összetevő található, mint egy 500 mg-osban.

Megnézem a termékeket >>>>