Miért a Best3alga?

Egyedi

A termék arányainak összeállításánál az alternatív gyógyászat alapjain volt a hangsúlyt. Legfontosabb cél a sejtek természetes tisztulási folyamatainak támogatása, valamint az antioxidáns védelem fokozása, melyeknek már önmagukban is pozitív hatása lehet szervezetünkre. Ennek következtében a piacon jelenleg megtalálható mikroalga keverékekkel szemben magasabb arányban tartalmazza a Chlorella algát, valamint a Haematococcus Pluvialis-ból kivont erős antioxidánst, a természetes asztaxantint.

MEGBÍZHATÓ alapanyagok

A keveréketet olyan beszállítótól vásároljuk, amely a legszigorúbb élelmiszerbiztonsági rendszerrel termeszti az algákat már több mint 40 éve. A cég hosszú évek óta rendszeres szereplője a legismertebb nemzetközi egészséggel kapcsolatos kiállításoknak.

GMP elveken alapuló gyártás

A termékek gyártása Magyarországon történik, magyar szakemberek tudásával és munkájával, GMP elvek alapján, mely megfelel a gyógyszergyártás elveinek.

mindenmentes

Kizárólag Spirulina, Chlorella és Haematococcus Pluvialis mikroalgát tartalmaz, növényi kapszulában. Mentes mindenféle adalékoktól, színezékektől.

növényi kapszula

A kapszulát gyártó cég több mint 100 éves szakmai múlttal, ma a világ egyik vezető természetes kapszulákat előállító és forgalmazó vállalata, melyet közel 100 országban ismernek, és elismernek.

Három funkció egy termékben

Méregtelenítés, feltöltés, antioxidáns védelem.

Szinergia

Az algák egymás tulajdonságait támogatják, így jobban érvényesülhetnek mint külön-külön.

Saját tulajdon

Az összetétel egyedi és saját tulajdonban van.

Modern

A mai egészségtudatos embererek jogos elvárása, hogy egy termék minél komplexebb és 100%-ban természetes legyen.