Miért a Best3alga?

EGYEDI

A piacon jelenleg megtalálható mikroalga keverékekkel szemben, magasabb arányban tartalmazza a Chlorella algát, valamint a Haematococcus Pluvialis-ból kivont erős antioxidánst, a természetes asztaxanthint. A termék arányainak összeállításánál az alternatív gyógyászat alapjain volt a hangsúlyt. Legfontosabb cél a sejtek természetes tisztulási folyamatainak támogatása, valamint az antioxidáns védelem fokozása, melyeknek már önmagukban is pozitív hatása lehet szervezetünkre.

MINŐSÉGI ALAPANYAGOK

A mikroalga keveréket a Malajzia-Ázsia régió 40 éves múlttal rendelkező növényi kivonatokat és étrend-kiegészítőket előállító és forgalmazó cégétől vásároltuk, mely a világ minden pontjára exportál. Ügyfeleit megtalálhatjuk többek között Svájcban, Németországban, Franciaországban, az Egyesült Királyságban, Kanadában, Ausztráliában, Amerikában. Rendszeres szereplői a legjelentősebb egészséges életmóddal kapcsolatos kiállításoknak szerte Európában. A cég kiemelkedő hangsúly fordít a minőségellenőrzésre az alapanyagtól a késztermékig. Ennek érdekében saját termeléssel, saját laboratóriummal rendelkezik, így tudja biztosítani a teljes nyomon követést, mely megfelel ez EU, a NOP és a COR ökológiai normáinak, az ökológiai ültetés, termelés és értékesítés területén. Beszállító partnerünk megkapta a SGS, a CERES és a NATURLAND tanúsítványokat. A legmodernebb és leghatékonyabb gépsorok, valamint a magasan képzett orvosi és mérnöki szakemberek tudása biztosíték a tiszta és biztonságos alapanyagokra.

MEGBÍZHATÓ, HAZAI GYÁRTÁS

Büszkék vagyunk arra, hogy termékeink gyártása GMP elvek alapján, magyar gyógyszerész szakemberek tudásával és munkájával történik. A hódmezővásárhelyi telephellyel rendelkező Helvex Gyógyszerészeti Kutató, Gyártó és Forgalmazó Kft. szaktudása és elhivatottsága biztosíték a legmodernebb és legbiztonságosabb gyártási technológiára.

100% TERMÉSZET, 0% ADALÉK

Kizárólag Spirulina, Chlorella és Haematococcus Pluvialis mikroalgát tartalmaz, növényi kapszulában. Mentes mindenféle adalékoktól, színezékektől.

NÖVÉNYI KAPSZULA

A kapszulát gyártó cég több mint 100 éves szakmai múlttal, ma a világ egyik vezető természetes kapszulákat előállító és forgalmazó vállalata, melyet közel 100 országban ismernek, és elismernek.

HÁROM FUNKCIÓ EGYBEN

Méregtelenítés, feltöltés, antioxidáns védelem.

SZINERGIA

Az algák egymás tulajdonságait támogatják, így jobban érvényesülhetnek mint külön-külön.

SAJÁT TULAJDON

Az összetétel egyedi és saját tulajdonban van.

MODERN

A mai egészségtudadatos emberek jogos elvárása, hogy egy termék minél komplexebb és 100%-ban természetes legyen. A Best3alga, ilyen.