Miért a Best3alga?

Kiléptünk a sorból

A piacon jelenleg megtalálható mikroalga keverékekkel szemben, magasabb arányban tartalmazza a Chlorella algát, valamint a Haematococcus Pluvialis-ból kivont erős antioxidánst, a természetes asztaxanthint. A termék arányainak összeállításánál az alternatív gyógyászat alapjain volt a hangsúlyt. Legfontosabb cél a sejtek természetes tisztulási folyamatainak támogatása, valamint az antioxidáns védelem fokozása, melyeknek már önmagukban is pozitív hatásuk lehet szervezetünkre.

Elsők között

A TERMÉSZET és az ÉLET iránti tiszteletünk és szeretetünk ösztönzött bennünket abban, hogy a mikroalga keverékek piacán az elsők között mellőztük az adalékokat és termékünket növényi kapszulába zártuk.

Minőség kompromisszumok nélkül

A Best3alga termékeket 2015-ös forgalomba hozatala óta elkötelezettek vagyunk a kiváló minőségű alapanyagok iránt. A mikroalga keveréket a Malajzia-Ázsia régió 40 éves múlttal rendelkező növényi kivonatokat és étrend-kiegészítőket előállító és forgalmazó cégétől vásároltuk, mely a világ minden pontjára exportál. A cég kiemelkedő hangsúly fordít a minőségellenőrzésre az alapanyagtól a késztermékig. Ennek érdekében saját termeléssel, saját laboratóriummal rendelkezik, így tudja biztosítani a teljes nyomon követést, mely megfelel ez EU, a NOP és a COR ökológiai normáinak, az ökológiai ültetés, termelés és értékesítés területén. Beszállító partnerünk megkapta a SGS, a CERES és a NATURLAND tanúsítványokat.

Megbízható, hazai gyártás

Büszkék vagyunk arra, hogy termékeink gyártása GMP elvek alapján, magyar gyógyszerész szakemberek tudásával és munkájával történik. A hódmezővásárhelyi telephellyel rendelkező Helvex Gyógyszerészeti Kutató, Gyártó és Forgalmazó Kft. szaktudása és elhivatottsága biztosíték a legmodernebb és legbiztonságosabb gyártási technológiára.

A saját utunkat követjük

A termékek összetétele egyedi, alapelve a szinergia. Ennek értelmében az algák egymás tulajdonságait felerősítik, így jobban érvényesülhetnek, mint külön-külön. 

Saját utat választottunk, nem vagyunk tagjai semmilyen rendszernek vagy csoportnak.