SPIRULINA

A WHO a világ legértékesebb táplálékai közé sorolja, mivel nagyobb koncentrációban tartalmaz funkcionális tápanyagokat, mint bármely más élelmiszer, és mindezt az emberi szervezet számára hihetetlenül kiegyensúlyozott formában.

Mi található benne?

65%-a sejtépítő fehérjemely tartalmazza az esszenciális aminosavakat is. A legalabbvetőbb szerves kötésű vitaminok (A (béta-karotin), B1, B2, B3, B5, B6, B7, B12, C, E, D, K, Folsav), ásványi anyagok, nyomelemek (Kalcium, Magnézium, Cink, Foszfor, Réz, Szelén, Kálium, Nátrium, Jód, Vas, Mangán). Egészségvédő zsírsavak, az idegrendszer épségéért, az erek rugalmasságáért. Fitotápanyagok és egyéb speciális bioaktív vegyületek, melyek immunerősítők, vírusellenesek, vérképzés fokozók, májvédők, gyulladáscsökkentők, fájdalomcsillapítók.

Miért érdemes fogyasztani?

Teljes értékű funkcionális élelmiszer. Komplex vitamin- és ásványi anyag forrás. Probiotikus hatású, támogatja az emésztést, kiegyensúlyozza a testsúlyt. Természetes vírus-, baktérium- , mikroba-, és gombaellenes, különösen a Candida ellen. Kedvezően a hat a szív-és érrendszer teljes szakszára, fokozza a vérképzést, stimulálja az immunrendszert.

Kinek ajánlott?

Aki egy 100%-ban természetes multivitaminra vágyik, hogy pótolja szervezete alapvető vitamin, ásványi anyag vagy fehérje készletét. Erősítse immunrendszerét, növelje vitalitását, mert gyakran küzd vírusokkal, gombákkal, baktériumokkal, könnyen betegszik meg vagy nehezen gyógyul ki a betegségekből. Erősíteni kívánja csontozatát, mert gyengének, törékenynek érzi, rendszeres testmozgást végez,  vagy a megerőltető munkája miatt erős fizikumra van szüksége.