Milyen változást tapasztaltak a Best3alga fogyasztók?

….ELMÚLT AZ ALLERGIÁM…

“Először 2016-ban találkoztam az algával előtte nem hallottam még róla és a jótékony hatásairól. 8 éve szenvedek szénanáthával és időszakos allergiával, ami nagyon megnehezíti az életemet, ugyanakkor csak immunrendszer erősítés gyanánt kezdtem el szedni, de ahogy jött a nyár észrevettem hogy teljesen elmúlt az allergiám amit ennek a készítménynek köszönhetek.”

Kató Sándor, Director and Senior Hairstylist

www.katosandor.com

….NŐTT AZ ENERGIASZINTEM…

“Vegetáriánusként fokozottan odafigyelek a vitamin, ásványi anyag és fehérje bevitelre. Ezért választottam a Best3algát. Mióta ezt használom nőtt az energiaszintem és gyorsabban regenerálódok edzés után. Amit a legjobban szeretek benne, hogy teljesen vegán és gluténmentes is. Egy csodaszer.”

Antal Dóra

Személyi edző és Korrekciós tréner

www.fitbyadora.com/book-online

…IMMUNERŐSÍTŐK EGYES BETEGSÉGEKET LASSÍTJA, STAGNÁLJA…

” A Best3algát több rászoruló, testileg, lelkileg gyenge embernek ( betegség, betegségből való felgyógyulás utáni állapot) illetve fogyatékossággal élő gyermekek alvás meghosszabbítására adtuk. Egy év elteltével a következőket tapasztaltuk.

  • A Best3alga szedők immunrendszere megerősödött – nem voltak vírusos megbetegedései
  • A meggyógyult daganatos betegek körében jobb közérzet volt tapasztalható, kevésbé voltak fáradékonyak, tudtak aludni.
  • A beazonosíthatatlan agyi okból kifolyólag epilepsziával élő gyermekek (fogyatékossággal élő) kevésbé voltak fáradékonyak, alvási ciklusok fél órával meghosszabodott.

A fentiekből látható, hogy az algák pozitív hatásúak, immunerősítők, egyes betegségeket lassítja, stagnálja.”

Gulicska Irén

Elnök, Új Világ alapítvány

www.ujvilagalapitvany.hu

…A KORONAVÍRUS KEZDETEKOR ISMERTEM MEG A BEST3ALGÁT…

“Az algákat évek óta ismerem és szeretem. A koronavírus kezdetekor ismertem meg a Best3algát, melyet azonnal el is kezdtem fogyasztani. A célom az volt, hogy erősödjön minél jobban az immunrendszerem, erősebb legyek minden szempontból. Úgy érzem, hogy sikerült ezt elérnem, azóta is töretlenül fogyasztom. A Best3alga port vízzel higítva ittam reggeli után, én kifejezetten szeretem a természetes ízeket. Egyik kedvenc ételem, a hideg avokádókrémleves, mely rengeteg fontos ásványi anyagot tartalmaz, és mindemellett baromi egyszerű elkészíteni. Ehhez is mindig a Best3alga port keverjük a családban, hiszen nem csak egészségesebb lesz az étel, hanem gyönyörű méreg zöld színt ad neki.”

Gréczi Gergely
Fejlesztési vezető

www.weborigo.eu