Kedves Barátom,

Régóta hiszem, hogy AMI MŰKÖDIK A TERMÉSZETBEN, AZ MŰKÖDIK AZ EMBERBEN IS. Az ÉLET mindig az EGYENSÚLY felé törekszik. Saját szervezetünkben is, olyan hihetetlen öngyógyító erő található, amit meg kell becsülnünk, vigyáznunk kell rá, aktívan kell tartanunk, és ha szükséges támogatnunk kell.

Aki figyeli a változásokat a világban, pontos látja, hogy paradigmaváltás van minden területen. Változik a hozzáállás a betegségekhez is. Egyrészről fokozódik az érdeklődés az iránt, hogy hogyan tudjuk saját magunk megtartani egészségünket, másrészről, hogyan tudunk magunkon segíteni betegség esetén. Sokkal több az egészségtudatos ember, ők célirányosan keresik azokat a természetes megoldásokat, melyekkel hosszútávon tudják erősíteni immunrendszerünket.

Nem kell biológiából kitűnőnek lennünk, hogy elfogadjuk azt a tényt, egy erős immunrendszer képes felvenni a küzdelmet a mindennapos kihívásokkal, képes fokozni az öngyógyító folyamatokat, és képes teljes hatást kifejteni az egész szervezetre azért, hogy megtartsa belső harmóniánkat, egészségünket, független attól, hogy milyen évszámot írunk. Kémiából sem kell jeleskednünk, hogy megértsük, az emberi szervezet egészségének megtartásához vagy esetleges gyógyításához a természetes anyagoknak legalább annyi jogosultságuk van, mint a kemikáliáknak.

Tapasztalatból tudom, hogy pontosan ebben segíthetnek a mikroalgák.

Fekete Erika természetgyógyász, a Best3alga megálmodója és tulajdonosa

Minőség kompromisszumok nélkül

A Best3alga termékeket 2015-ös forgalomba hozatala óta elkötelezettek vagyunk a kiváló minőségű alapanyagok és a legmodernebb gyártási technológiák iránt. 

A mikroalga keveréket a Malajzia-Ázsia régió 40 éves múlttal rendelkező növényi kivonatokat és étrend-kiegészítőket előállító és forgalmazó cégétől vásároltuk, mely a világ minden pontjára exportál. Ügyfeleit megtalálhatjuk többek között Svájcban, Németországban, Franciaországban, az Egyesült Királyságban, Kanadában, Ausztráliában, Amerikában. Rendszeres szereplői a legjelentősebb egészséges életmóddal kapcsolatos kiállításoknak szerte Európában. A cég kiemelkedő hangsúly fordít a minőségellenőrzésre az alapanyagtól a késztermékig. Ennek érdekében saját termeléssel, saját laboratóriummal rendelkezik, így tudja biztosítani a teljes nyomon követést, mely megfelel ez EU, a NOP és a COR ökológiai normáinak, az ökológiai ültetés, termelés és értékesítés területén. Beszállító partnerünk megkapta a SGS, a CERES és a NATURLAND tanúsítványokat. A legmodernebb és leghatékonyabb gépsorok, valamint a magasan képzett orvosi és mérnöki szakemberek tudása biztosíték a tiszta és biztonságos alapanyagokra.

Megbízható, hazai gyártás

Büszkék vagyunk arra, hogy termékeink gyártása GMP elvek alapján, magyar gyógyszerész szakemberek tudásával és munkájával történik. A hódmezővásárhelyi telephellyel rendelkező Helvex Gyógyszerészeti Kutató, Gyártó és Forgalmazó Kft. szaktudása és elhivatottsága biztosíték a legmodernebb és legbiztonságosabb gyártási technológiára.

Best3alga kapszula, növényi kapszula

Céginformációk

Forgalmazó

InitiumLux Kft.
Székhely: 6800.Hódmezővásárhely, Eke u. 38.
Telephely: 6800. Hódmezővásárhely, Eke u. 38.
Adószám: 25908170-2-06
Közösségi adószám: HU25908170
Cégj. szám: 06-09-023451
Vezető tisztségviselő: Fekete Erika

Gyártó

HELVEX Gyógyszerészeti Kutató, Gyártó és Forgalmazó Kft.
Székhely: H-6725 Szeged, Kálvária sugárút 87.
Telephely: H-6800 Hódmezővásárhely, Bajcsy-Zsilinszky utca 64-70.
Adószám: 26182056-2-06
Közösségi adószám: HU26182056
Cégj. szám: 06-09-023947
FELIR (élelmiszerlánc-felügyeleti információs rendszer) azonosító: AA6371030
Vezető tisztségviselő: Dr. Jovan Péter